Go to Top

CPO

CPO

CPO staat voor collectief particulier opdrachtgeverschap. Hierbij bouwt een groep mensen samen hun eigen woning. Dit kan in een rijtje maar ook in een appartementengebouw. De kosten voor de ontwerper, de constructeur en andere adviseurs worden gedeeld. Daarnaast helpen en stimuleren de leden van de groep elkaar.
Door zelf de opdrachtgever te zijn kan u zelf bepalen hoe uw toekomstige woning eruit gaat zien, hoe groot de verschillende ruimtes zijn en hoe deze worden afgewerkt.
Bij een appartementengebouw kan ook worden gedacht aan het opnemen van gezamenlijke voorzieningen zoals een logeerkamer of een moestuin op het dak. Ook een collectieve energievoorziening behoort tot de mogelijkheden.

Wij hebben ruim twintig jaar ervaring met het realiseren van zowel woongebouwen als particuliere woningen. Bij de projecten waarbij de uiteindelijke bewoners betrokken waren bij het bouwproces waren ze het meest tevreden over het eindresultaat. Dit is een belangrijke reden waarom wij voorstander zijn van CPO.

Wij hebben een open houding en zoeken naar de juiste oplossing voor iedere wens. Wij helpen u graag uw droom te realiseren.

Laat u inspireren door de referentiebeelden.