Herbestemming kantoren

Locatie

Dordrecht

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
De eigenaar van dit bestaande pand in het centrum van Dordrecht wilde de kantoren op de verdieping ombouwen naar appartementen. Batenburg Bouwadvies heeft, samen met de opdrachtgever, een plan gemaakt voor vier compacte appartementen per verdieping. Door een toegevoegde patio over twee verdiepingen in het midden van het pand krijgen alle appartementen van twee zijden daglicht. Ook ligt de toegang van de appartementen in deze patio. De voorgevel is nieuw ontworpen waarbij de twee beuken zijn vormgegeven als twee panden. Daardoor sluit de nieuwe gevel beter aan op de aangrenzende historische panden.

Contact

Wij zoeken samen met u naar de juiste oplossing voor uw bouwkundig vraagstuk. We werken met net zo veel enthousiasme aan een kleine verbouwing als aan een groot nieuwbouwproject.

Contact

Wij zoeken samen met u naar de juiste oplossing voor uw bouwkundig vraagstuk. We werken met net zo veel enthousiasme aan een kleine verbouwing als aan een groot nieuwbouwproject.