Renovatie woningen en winkels

Locatie

Laren

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Voor een bestaand woongebouw met winkels en kantoren in Laren is een renovatieplan gemaakt. Het complex is oorspronkelijk ontworpen door de architect Jan Verhoeven in structuralistische stijl en had veel bouwkundige problemen. Daarnaast waren de onderhoudskosten erg hoog door de slechte toegankelijkheid.

In het renovatieontwerp was het uitgangspunt om het oorspronkelijke beeld te behouden en zelfs te versterken. Er is gekozen voor een bekleding met Eternit beplating in drie kleuren. Geschilderde onderdelen zijn uitgevoerd in dezelfde drie kleuren. Het betonraster met een invulling van metselwerk en kozijnen is hierdoor beter leesbaar gemaakt.

De hoge daken zijn van een zinken dak voorzien en de dakpannen van de grote daken zijn vervangen door nieuwe pannen. Daarnaast zijn er nieuwe hekwerken met glas op de balkons geplaatst. In de winkelplint zijn plaatselijk de puien vergroot.

Contact

Wij zoeken samen met u naar de juiste oplossing voor uw bouwkundig vraagstuk. We werken met net zo veel enthousiasme aan een kleine verbouwing als aan een groot nieuwbouwproject.

Contact

Wij zoeken samen met u naar de juiste oplossing voor uw bouwkundig vraagstuk. We werken met net zo veel enthousiasme aan een kleine verbouwing als aan een groot nieuwbouwproject.