Verbouwing gemeentewerf

Locatie

Mijnsheerenland

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Door de samenvoeging tot één gemeente zal de afdeling groenvoorziening voortaan vanuit de locatie Mijnsheerenland gaan werken. De kantoorruimte in het bestaande pand moest daarvoor worden uitgebreid. Samen met RoosRos Architecten is een ontwerp gemaakt waarbij er een nieuwe kantine is gerealiseerd in een gedeelte van de werkplaats. De oude kantine is op de verdieping uitgebreid en verbouwd tot kantoorruimte. Tijdens het proces is besloten dat het pand aan de Beng-eisen moet gaan voldoen. Daarom is de hele installatie vervangen en is het gebouw nu volledig elektrisch.

Contact

Wij zoeken samen met u naar de juiste oplossing voor uw bouwkundig vraagstuk. We werken met net zo veel enthousiasme aan een kleine verbouwing als aan een groot nieuwbouwproject.

Contact

Wij zoeken samen met u naar de juiste oplossing voor uw bouwkundig vraagstuk. We werken met net zo veel enthousiasme aan een kleine verbouwing als aan een groot nieuwbouwproject.