Verbouwing woning

Locatie

Houten

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Voor een woning in de omgeving van Houten is een ontwerp gemaakt voor een ingrijpende verbouwing. De wens van de opdrachtgever was om in de oude schuur een woonkeuken te realiseren. Er is een ontwerp gemaakt waarbij de bestaande woonkamer wordt gekoppeld aan de ruimte in de oude bakkerij waardoor een ruimtelijk geheel ontstaat. De oude bakkerij en de erachter gelegen schuur worden visueel tot één geheel gemaakt door deze te isoleren en te bekleden met houten delen. Op de verdieping van de bakkerij komt de ouderslaapkamer en een badkamer. Aan de straatzijde komen de schuifdeuren die er vroeger ook waren weer terug, maar nu als zonwering voor het grote panoramavenster uitkijkend over het landschap.

Contact

Wij zoeken samen met u naar de juiste oplossing voor uw bouwkundig vraagstuk. We werken met net zo veel enthousiasme aan een kleine verbouwing als aan een groot nieuwbouwproject.

Contact

Wij zoeken samen met u naar de juiste oplossing voor uw bouwkundig vraagstuk. We werken met net zo veel enthousiasme aan een kleine verbouwing als aan een groot nieuwbouwproject.